Banki átutalásos fizetés esetén a kiszállítási díjat átvállaljuk, míg utánvétes rendelésnél az 2000 forintos szállítási díj téged terhel.

Vásárlás menete:

  • A kiválasztott termék mellett válaszd ki a méretet és a darabszámot, majd kattints a “kosárba rakom”, ezt követően a “pénztár” gombra.
  • Töltsd ki a számlázási adatokat, majd kattints az általad kiválasztott fizetési módra (a PayPal jelenleg nem működik ezért kérjük ezt ne használd).
  • Küldd el megrendelésed, ezt követően lépj be e-mail postafiókodba és olvasd el levelünket, mely minden minden további szükséges információt tartalmaz. Csomagodat a Magyar Posta futárszolgálatával küldjük, amely a rendeléstől számítva 3-5 munkanapon belül megérkezik.
  • Visszaküldés: Ha esetleg rossz méretet választottál, vagy nem vagy megelégedve a termékkel, lehetőséged van 8 napon belül visszaküldeni az alábbi címre, és mi kicseréljük vagy visszautaljuk a vételárat (1022 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna út 10.). Fontos, hogy csak tökéletes (használatlan) állapotban lévő terméket van módunkban visszavenni, és a visszaküldési díj is téged terhel (amennyiben nem “gyári hibás” áruról van szó, ekkor álljuk a szállítási költséget). Kérjük mielött visszaküldöd a csomagot, ezt mindenképpen jelezd számunkra.